Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Foorumin toiminta & palaute / Vs: Foffi avattu uudelleen!
« Uusin viesti kirjoittanut SlidSlide 13 Huhtikuu, 2021, 19:13:40 »
Asensin foorumille modin, joka mahdollistaa liitteiden sijoittamisen haluamaansa paikkaan viestissä.

Liitteiden lisääminen onnistuu siten, että ensin lataa kuvan liite-kohdasta. Kuvan voi sijoittaa viestissä haluamaansa kohtaan, kun syöttää alla olevan BBCoden pätkän:

[ attachment=n][/attachment]

Huom! Poistakaa koodista hakasulkeen ja a:n välissä oleva väli, jotta liiteet näkyvät oikein. Tässä esimerkkikoodissa on väli, jotta koodi näkyy kirjoitettuna.

Koodissa n tarkoittaa liitteen numeroa. Liitteiden laskenta lähtee nollasta, joten ensimmäisen liitteen numero on 0. Liitteiden numerot näkyvät liitteiden lisäämisen yhteydessä.
2
Tarkoitus on tulla kisaamaan neljän ja puolen vuoden tauon jälkeen. Pitääpä muuten piakkoin testata nykyisten akkujen kunto, koska kaikki akut ovat jo melkoisen vanhoja, ja viime rinnetesteistäkin on yli kaksi ja puoli vuotta (silloin akuissa riitti potkua).

Unlimited: Von Oscarsson
Modified: Alfred
3
Tapahtumat / Kilpailukutsu: RC Formula Offroad Finnish Nationals 2021 - Haukipudas 15.05.2021
« Uusin viesti kirjoittanut Zarizi Tech 13 Huhtikuu, 2021, 12:39:06 »
RFOT toivottaa kaikki tervetulleiksi ensimmäiseen RC Formula Offroad kilpailuun viimeiseen neljään vuoteen! Tällä kertaa epävirallisista Suomen mestaruuksista taistellaan Haukiputaalla kahdessa eri luokassa; Modified ja Unlimited. Lajin ajatus ja ideahan on edetä hiekkaseinämiin tehdyillä radoilla mahdollisimman pitkälle mahdollisimman vähin virhepistein. Laji on erittäin koukuttava ja näyttävä!Ajankohta: Lauantai 15.05.2021
Paikka: Isonniementie 138, 90820 Haukipudas
Luokat: Modified ja Unlimited
Säännöt: RC Formula Offroad (RC FOFF) 2021 Säännöt (Suomennos vielä hiukan kesken)
Ratojen määrä: 5 rataa + nopeusjakso/luokka
Ruokailu: Kannattaa ottaa omat eväät mukaan. Kertakäyttö/pallogrillin saa tuoda paikalle kunhan siivoaa roskansa pois. Muutaman kilometrin päässä lähin kauppa ja palvelut.

Videoita lajista menneiltä vuosilta:

https://youtu.be/IC4K1pUx3OM
https://youtu.be/QRhlMkK4-W4

Aikataulu:
09.00 Ratojen teko
10:00 Katsastukset (KAIKKI PAIKALLA!)
10:15 Ajajakokous
10:30 Kilpailu alkaa
Modified radat 1-3
Unlimited radat 1-3
Tauko
Modified radat 4-6
Unlimited radat 4-6
Palkintojenjako

Osallistujat: (Ilmoita oma koko nimi ja auton nimi - HUOM! yksi auto/kuski/luokka)

Modified
Samu Sarka, Toxoplasma Condii
Tomi Kononen, Capramentos
Saku Sarka, Capramentos
Oskari Lahti, Alfred

Unlimited
Samu Sarka, The Nordic Alien
Saku Sarka, The Nordic Alien
Oskari Lahti, Von Oscarsson

------>Tulokset<-------
4
Modified - 1:10 autot / Vs: Capramentos (Axial Capra)
« Uusin viesti kirjoittanut Hadesbear 11 Huhtikuu, 2021, 14:22:11 »
Olihan se taas mukava rustailla foffijuttua pitkästä aikaa! 😎

Tykkään itsekin auton lookista, sirompi kuin wraith.
Scalepisteitä sais kyllä hyvin, jos olisi käytössä!

Renkaina 2.8” sand pawit, kuten veikkasitkin.

Vielä on lumi maassa, niin en ole ulkona päässyt kokeilemaan, mutta viimeistään haukiputaalla SM-kisoissa 😂
5
Modified - 1:10 autot / Vs: Capramentos (Axial Capra)
« Uusin viesti kirjoittanut SlidSlide 10 Huhtikuu, 2021, 15:30:42 »
Pitkästä aikaa uusi autotopic, hienoa 8)!

On muuten todella autenttisen näköinen. Mikäli scalepisteet olisivat käytössä, tuosta saisi mukavat bonukset kisapisteiden päälle. Poikkeaa monilta osin tyypillisimmistä modifoffareista, mikä on pelkästään positiivinen asia. Renkaat on ilmeisesti 2,8" Sand pawit, eikö?

Vielä et vissiin ole päässyt sitä missään testaamaan, mutta eiköhän lumet sieltä pohjoisestakin kohta sula sen verran, että pääsee kunnolla hiekkarinteeseen kokeilemaan. Innolla odotellen sitä, että auton pääsee paikan päällä näkemään.
6
Modified - 1:10 autot / Vs: Capramentos (Axial Capra)
« Uusin viesti kirjoittanut Hadesbear 10 Huhtikuu, 2021, 08:26:02 »
Opetellaanpa liittämään kuvia:


 [ You are not allowed to view this attachment ]

Auto on tosiaan kuin ”pieni” axial wraith, huomattavasti sirompi.


  [ You are not allowed to view this attachment ]  

Edestä lookkia.


  [ You are not allowed to view this attachment ]  

  [ You are not allowed to view this attachment ]  

Nokkapelti aukeaa ja kaikki sähköt on sommiteltu sinne.


 [ You are not allowed to view this attachment ]  

Takana myös jousitusta todentamaan..
7
Modified - 1:10 autot / Capramentos (Axial Capra)
« Uusin viesti kirjoittanut Hadesbear 07 Huhtikuu, 2021, 20:55:01 »
Capramentos (Axial Capra)


Tänään saapuipi SM-kisoihin valmistuva axiaalin capra.
Todella vähän käytettynä oulun harrastajalta, joka ajaa autolla
myös kakkoskuskina SM-kisassa.

Kuvia, kun selviää, miten ne foorumille saa lisättyä?
8
Foorumin toiminta & palaute / Foffi avattu uudelleen!
« Uusin viesti kirjoittanut SlidSlide 07 Huhtikuu, 2021, 18:36:46 »
Moro foffiväki!

Kevätaurinko ja sitä seuranneet sateet ovat sulattaneet hiekkarinteet näkyviin täällä Pirkanmaalla. Sulamisvedet ja auringon lämpö ovat herättäneet Rc-foffin lähes tuhannen päivän uinumisen jälkeen ;D!

Vaikka foorumien käyttöasteet ovat laskeneet vuosien aikana radikaalisti, säilyvät ne silti ensiarvoisina tietopankkina varsinkin vähemmän harrastetuilla lajeille, jota foffikin edustaa. Foorumilla pääsee myös palaamaan ajassa taaksepäin vanhoja aiheita selatessa.

Rc-foffin uudelleen aktivoimisessa ei ole kyse kilpailusta mainion rc-offin tai somen kanssa. Foffin tarkoitus on pääasiassa olla informaatiopankki foffista kiinnostuneille. Ja mikäs sen mahtavampaa, jos joillain on aikaa ja motivaatiota kirjoittaa vanhaan malliin aiheita, esimerkiksi auton rakentamisesta, päivityksestä ja muusta vastaavasta. Rakennusaiheita on aina erittäin mukava lukea pitkänkin ajan jälkeen.


Ennen foorumin käyttöä suosittelen lukaisemaan läpi alla olevat asiat:

- Vaihtakaa salasananne, sillä edellisestä vaihdosta on pitkä aika!
- Tutustukaa foorumin käyttöehtoihin ja tietosuojaselosteeseen
- Päivittäkää avatarinne, mikäli vanha avatar ei enää ole näkyvissä tai haluatte sen vaihtaa
- Foorumin kieli on oletusasetuksissa suomi, mutta halutessaan sen saa vaihdettua englanniksi. Käytän itse englantia, joten en ole tietoinen suomikäännöksen laadukkuudesta
- Osan rakennusaiheissa kuvien linkitys on kadonnut, sillä kuvat ovat vaihtaneet paikkaa tai niitä ei ole enää kyseisen linkin osoitteessa. Päivittäkää linkkien osoitteet tai ladatkaa kuvat liitteinä, mikäli haluatte ne uudelleen näkyviin (myös minulle voi lähettää kuvia, niin saan laitettua ne palvelimelle)

Uudet jäsenet huom!
Vaikka foorumin botinestoruuvi on kiristetty täppiin, harjaantunut botti saattaa silti läpäistä kuvavarmennuksen rekisteröitymisen yhteydessä. Tästä syystä uusien jäsenien tulee syöttää kahden ensimmäisen viestin kohdalla kuvanvarmennus.Avatarit
Avatarien käyttö on mahdollista. Sen voi joko ladata omalta koneelta tai linkittää urlin. Avatarin maksimikoko on 150 x 150 pikseliä. Jos avatar on tätä suurempi, se se skaalautuu sallittuun kokoon automaattisesti tiettyyn pisteeseen saakka.


Kuvat (maksimikoko: 1366 x 800)
Jos teillä on omaa palvelintilaa tai muuta vastaavaa, niin suosittelen lataamaan kuvat sinne ja linkittämään ne viesteihin. Olen käyttänyt tätä toimintatapaa vuosikaudet, ja kuvien linkitys säilyy niin pitkään kuin palvelintila on hallussa eikä linkityksiin tee muutoksia (tai korjaa kuvien linkit muutosten jälkeen).

Mikäli tarve tulee, olen valmis lataamaan käyttäjien rakennusaiheiden kuvia henkilökohtaiselle palvelimelleni, jolloin ne ovat hyvässä säilössä, ja kuvien linkkieheys säilyy tai muutosten kohdalla on helposti korjattavissa.


Liittet (maksimikoko: 2 megaa per liite, max. 10 per viesti)

Kuvia voi ladata foorumille liitteinä. Liitteiden hyöty tulee siitä, että ne säilyvät foorumin tietokannassa, eikä tarvitse pelätä rikki menevien linkkien perään. Valitettavasti suuri osa foorumin kuvista on kadonnut sen vuoksi, että kuvien linkit eivät enää toimi. Jotta vastaavaa ei enää tapahtuisi, liitteiden käyttö on erittäin suositeltavaa!

Liitteiden lisääminen onnistuu siten, että ensin lataa kuvan liite-kohdasta. Kuvan voi sijoittaa viestissä haluamaansa kohtaan, kun syöttää alla olevan BBCoden pätkän:

[ attachment=n][/attachment]   <--- Huom! Poistakaa koodia käyttäessänne hakasulkeen ja a:n välinen väli!

Koodissa n tarkoittaa liitteen numeroa. Liitteiden laskenta lähtee nollasta, joten ensimmäisen liitteen numero on 0. Liitteiden numerot näkyvät liitteiden lisäämisen yhteydessä.

Jos käytätte liitteitä, niin pienentäkää ne mieluiten murto-osaan alkuperäisen kuvan koosta. Googlen haulla löytyy monta hyvää kuvien skaalaamiseen tarkoitettua ohjelmaa. Tämä siitä syystä, että käytettävissä oleva tallennustila on rajallinen. Tällä hetkellä liitteiden maksimimäärä viestiä kohden on asetettu 10:een. Maksimikoko on 2 MB.


Mikäli foorumin käytössä ilmenee minkäänlaisia ongelmia, niin pyydän teitä ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Foorumi on herätetty kuolleista, joten kuolonkankeudesta virkoaminen vie aikansa (softa- ja palvelinasetuksissa voi olla säätämistä). Jos tulee kysyttävää mistä tahansa foorumiin ja sen toimintaan liittyvästä, niin kysymyksiä voi lähettää tähän osioon tai allekirjoittaneelle yksityisviestillä. Kertokaa vapaasti kehitysehdotuksia foorumin käytettävyyden ja ulkoasun parantamiseksi!

Hyvää kesän odotusta kaikille, ja nähdään hiekkarinteillä 8)!

Edit
13.4.2021: Liitteiden sijoittaminen viesteihin
14.4.2021: Uusilla jäsenillä kahdessa ensimmäisessä viestissä kuvanvarmennus
9
Tapahtumat / Innostusta kilpailemiseen 2018?
« Uusin viesti kirjoittanut SlidSlide 04 Kesäkuu, 2018, 15:52:10 »
Nyt on tulossa ensimmäinen vuosi koskaan, kun Foff Cupia ei olla ajamassa. Tähän voitaisiin tehdä vielä korjaus, koska vuoden paras foffiaika on vasta alussa.

Onko kenelläkään innostusta kilpailuun tai jopa kilpailuihin? Voisin olla järjestämässä kilpailu(j)a, jos saadaan useampi innokas mukaan. Esimerkiksi 3-4 kilpailun Foff Cupia pidän täysin mahdollisena. Kolmen kisan cup on ehdoton minimi. Silloin voi harkita yhden kisan miinustamista, jotta saadaan todella tiukka taistelu pisteisiin, eikä yksi päällekkäinen meno kilpailun kanssa vielä pilaa kokonaan mahdollisuuksia taistella hyvistä sijoituksista cupissa.

Heitelkää ajatuksia ja ehdotuksia ilmoille. Olen avoin kaikkia mielipiteitä kohtaan. Nyt sitten jännitetään, lukeeko tätä foorumia enää kukaan :D.
10
Modified - 1:10 autot / Re: SuDu One - "Alfred"
« Uusin viesti kirjoittanut SlidSlide 03 Kesäkuu, 2018, 01:51:16 »
Reilu parin vuoden tauon jälkeen kevyttä päivitystä.


Foffiperhe liikenteessä.


Nykysääntöjen valossa laiton auto, koska ei ole koria.
Treeniä ahtailla porttiväleillä.


Auton balanssi on hyvä.


Ykkönen, kakkonen, kolmas? Ehkä tällä hetkellä. Tulevaisuuden tulokset määrittävät autojen paikat tallissa.


Tampere, Lahdesjärvi.


Dropping Off oli tiukkaa. Tasatulokseen päädyttiin.


Ikeassa ei tällä kertaa käyty.


Vasen käsi ajaa...
...oikea käsi kuvaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10