Rc Formula OffRoad
May 25, 2018, 10:10:48 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Kisakalenteri 2017
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Aiheiden lukitseminen  (Read 8842 times)
Penguin
FOFF Competitor
*****
Posts: 776


View Profile
« on: December 01, 2009, 02:36:43 AM »

Koittakaa nyt aikuiset ihmiset kestää keskustelua vai onko se palvelimen tietokantatila niin rajallista ja kallista että kaikki keskustelut pitää heti lukita? Tulee mieleen Pohjois-Korea, jossa isäaurinkoinen päättää päivittäin sallitut keskustelunaiheet ja vain hänen mielipidettään tukevat mielipiteet sallitaan.

Siirtäkää se 4ws keskustelu vaikka jollekin teknisemmälle alueelle, mutta aiheesta on vielä paljmon keskusteltavaa.

"Autoa liikuttavan voimanlähteen tulee kulkea auton mukana eikä autoa saa liikuttaa muuten kuin vetävien pyörien kautta välittyvän voiman avulla ja yhdellä akselilla olevien kääntyvien pyörien ohjaamana."

Käyttäkää ylläolevaa miten lystäätte, mutta aika yksiselitteisesti kieltäisi kaikki lentohärvelit, puhaltimet, suihkumoottorit, nelipyöräohjaukset, kääntöjarrut ja muut helistimet.
Logged

Autorata.com - RC Formula Offroad Racing Team
Membre de la Federation Internationale de l'Automobile
SlidSlide
RFOT
*****
Posts: 2452View Profile
« Reply #1 on: December 01, 2009, 09:06:57 AM »

Jos lentävien härveleiden jälkeen asiasta saa jotain rakentavaa keskustelua aikaan niin jatkakaa.
Logged

Rc Formula Offroad Garage:
Modified: Ahmiont, Van Holmes
Unlimited: Nightslayer: HB LST Pro-R  BL & LEGENDA IV - Von Oscarsson
Penguin
FOFF Competitor
*****
Posts: 776


View Profile
« Reply #2 on: December 01, 2009, 12:24:44 PM »

No eiköhän tuo ollut ihan provo ja hyvin tuntui toimivan Wink Teknisenä aiheena tuo on mielestäni ihan kiinnostava aihe ja tuosta varmasti tulee kyselyä jatkossakin.
Logged

Autorata.com - RC Formula Offroad Racing Team
Membre de la Federation Internationale de l'Automobile
Zarizi Tech
RFOT
*****
Posts: 3517


RFOT


View Profile
« Reply #3 on: December 01, 2009, 01:18:38 PM »

Aihe meni lukkoon koska poikettiin selvästi aiheesta. En yhdistä millään 4ws:ää ja lentävää autoa. Ainakaan kovin läheisesti. Ihan peruskäytäntö, että saadaan loppumaan noi turhanpäiväset jutut. Ja onhan siellä erikseen ne lennokkifoorumit, jos tarvii pätee propelleista. Oma valinta.  Wink
Logged

Samu Sarka, RFOT, FIN
President of ERCCA / Member of WRCRCO
DravTech ~ Ottsix ~ RC4WD ~ Offipaita ~ Krawler Konceptz
Penguin
FOFF Competitor
*****
Posts: 776


View Profile
« Reply #4 on: December 01, 2009, 06:55:48 PM »

Eli aiheen vierestä olevia kirjoituksia ei voi poistaa, vaan pitää sulkea koko aihe? Ei minusta kovin käytännöllistä. Toinen juttu, että sen älärpeen kirjoituksen tai koko topicin voisi lukea uudestaan ja kokeilla ymmärtäisikö sen pointin siinä kirjoituksessa. Onhan se minunkin mielestäni ihan aiheen vierestä oleva kirjoitus kun tarkastellaan sitä yksittäistä viestiä, mutta itse keskustelussa on tietty pointti.

Sääntökeskusteluna sen tosin voisi minun puolestani unohtaa, kun se ei sitä ole ollut sitten parin ensimmäisen postauksen ja jatkaa sitä enemmänkin teknisenä aiheena.

Arvostan DC:n ja ZT:n tekemään työtä tämän lajin eteen. Nostan hattua sille innolle, jolla olette lajiin panostaneet ja pitäisi sitä suurena vahinkona jos tuo panostus valuu hukkaan. Uusien harrastajien kanssa pitää vaan olla kärsivällinen, kun heille mikään ei ole itsestäänselvyys. Siksi pitää sallia että asioista kysytään, keskustellaan ja välillä jänkätään turhaan. Keskustelua vaan pitää enemmänkin ohjata oikeille urilleen kuin kieltää tai estää sitä kokonaan. Jos edellyttää kirjoittajilta hyviä tapoja, niin niitä pitää erityisesti pystyä osoittamaan omalla käytöksellään myös modena.

Jos itsellä ei ole halua enää laajentaa tätä lajia suuremmille joukoille, niin täällä on muita joilla on. Puhun nyt vain omasta puolestani, mutta itselläni on kiinnostusta saada oikeaa foffiajotoimintaa näille seuduille. Jos se vaan teille sopii, niin nekin harrastajat saisivat mahtua tälle foorumille. Enkä tarkoita vaan kisaamista, vaan autojen rakentamista ja ajosessioita ilman "pakollista" kisaamista. Täälläpäin kun ei voi mennä tuosta vaan lähimmälle montulle. Puolet niistä on jotain suljettuja monttuja ja rauhoitusalueita, toinen puoli muuten vaan suljettu puomeilla ja vartijat niskassa kun montulle menee ajelemaan. Ei siis riitä että on vain luvat kunnossa, kun pitää päästä vielä niistä puomeista tai kantaa kamat puolen kilometrin päästä päästäkseen montulle.

No menee jo niin paljon aiheen vierestä että joku mode vielä puuttuu siihen. Itselläni on kuintenkin intoa ja kiinnostusta opastaa noita uusia harrastajia lajin pariin ja vääntää sitä rautalankaa miksi joku on kielletty. En toki tiedä mikä se alkuperäinen syy kaikissa tapauksissa on ollut, mutta harrastaja on monesti tyytyväinen siihen, kun vaan jotenkin osoittaa että kutakin sääntöä oikeasti tarvitaan.
Logged

Autorata.com - RC Formula Offroad Racing Team
Membre de la Federation Internationale de l'Automobile
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!